เคล็ด(ไม่)ลับ54 หากคุณต้องการคนที่มีความสามารถมาร่วมงาน

เคล็ด(ไม่)ลับ54

เคล็ด(ไม่)ลับ54

หลาย บริษัท มักประสบปัญหาในการหาพนักงานที่มีคุณสมบัติที่ครบ หรือไม่ก็สามารถรับพนักงานที่ต่ำกว่ามาตรฐานสำหรับตำแหน่งนั้นในความเป็นจริงพนักงานที่ดีมีความสามารถอยู่ในตลาดแรงงาน แต่ทำไมเขาไม่สมัครกับ บริษัท ของเรา หรือว่าเราจะไปไม่ถึงกลุ่มเหล่านั้น? ลองมาดูปัจจัยที่ผู้สมัครงานให้ความสำคัญในการเลือกงาน

บรรยากาศและวัฒนธรรมที่ทำงานน่ารื่นรมย์
การมีบรรยากาศการทำงานที่ดีจะทำให้ผู้หางานสนใจมากกว่ารายละเอียดของงาน แสดงคุณสมบัตินี้เพิ่มรายละเอียดของงานที่ต้องทำ การรวมช่องทางสังคมต่างๆจะช่วยดึงดูดพนักงานที่มีความสามารถเพื่อดูว่าบรรยากาศและวัฒนธรรมในองค์กรดีเพียงใดและจะทำให้พวกเขาต้องการทำงานกับ บริษัท ของคุณมากขึ้น เพราะมันบ่งบอกว่าพนักงานสามารถทำงานได้อย่างมีความสุขภายในองค์กรนั้น ๆ

เงินเดือนและสวัสดิการเต็มที่
พนักงานที่มีความสามารถและเก่ง มักมีบริษัท ที่เป็นตัวเลือกการทำงานอยู่เสมอ หากคุณต้องการให้ใครเข้าร่วมกับ บริษัท ของคุณการเสนอเงินเดือนที่เหมาะสมกับความสามารถของเขานั้นเหมาะสม ลองพิจารณาในหลาย ๆ ด้านเกี่ยวกับงบประมาณทักษะระดับการศึกษาและขนาดของ บริษัท ทั้งหมดที่มีส่วนร่วมในข้อเสนอเงินเดือนเชื่อว่านี่เป็นปัจจัยหลักที่ทำให้ผู้สมัครงานเลือกที่จะทำงานกับคุณ เช่นเดียวกันกับสวัสดิการหาก บริษัท ของคุณมีวันหยุดพักผ่อนสิทธิการประกันสุขภาพที่หลากหลายมีส่วนทำให้คนฉลาดเหล่านี้ทำให้การตัดสินใจง่ายขึ้น

Many companies have difficulty finding qualified employees. Or able to accept substandard employees for that position. In fact, good employees are capable in the labor market. But why doesn’t he apply to our company, or won’t we reach those groups? Let’s take a look at the factors that job applicants value in choosing a job.

Pleasant atmosphere and culture
Having a good working atmosphere will make job seekers more interested in the job details. Show this feature, add details of work to do Combining various social channels will help attract talented employees to see how the atmosphere and culture in your organization is good and will make them want to work more with your company. Because it indicates that employees can work happily within that organization.

Salary and full benefits
Talented and talented employees always have a company that is a work option. If you want someone to join your company, offering a salary that suits their ability is appropriate. Let’s consider in many respects the budget, skills, education level and size of all the companies that are involved in the salary proposal. Believe this is the main factor that makes job applicants choose to work with you. Likewise, with benefits, if your company has holidays, the various health insurance benefits contribute to these smart people making decisions easier.

เคล็ด(ไม่)ลับ54

ขอบคุณรูปภาพ : google

แนะนำติชม : firetradeeurope.com