ชนะใจเจ้านาย

ชนะใจเจ้านาย

ชนะใจเจ้านาย

รักษาคำพูด
ทำในสิ่งที่คุณพูดสิ่งนี้สำคัญที่สุด ไม่ว่าจะมาตรงเวลาส่งอีเมลไม่ให้ตกหล่น ปิดโครงการตรงเวลา เข้าเป้าหากคุณทำได้ทุกอย่างคุณจะได้รับความไว้วางใจจากเจ้านายของคุณเสมอ

เผลอ ๆ อาจได้รับมอบหมายงานมากขึ้นรวมถึงตำแหน่งงานที่ก้าวกระโดดด้วยเช่นกัน ลองคิดดูว่าคุณมีเก้าอี้ 2 ตัวตัวหนึ่งมีขาเป๋นั่งและโยกไปมา ไม่รู้จะหักวันไหน ด้วยเบาะที่แข็งและมั่นคงไม่ว่าคุณจะนั่งอย่างไรเจ้านายของคุณจะเลือกที่นั่งแบบไหน?

รับผิดชอบในการทำงาน
จะรับผิดชอบหรือจะเอาแต่อ้างต้องมีสักครั้งที่เราทำผิด คงไม่มีใครทำได้อย่างที่พูดทุกครั้ง แต่เมื่อคุณพลาดเพียงแค่ยอมรับสิ่งที่เกิดขึ้น แม้ว่าความผิดพลาดที่คุณไม่ได้ตั้งใจจะทำ ตัวอย่างเช่นคุณมาประชุมสายเพราะต้องพาลูกไปหาหมอ

แทนที่จะอ้างในที่ประชุมว่า “ขอโทษนะเช้านี้ต้องพาลูกไปหาหมอกลับไม่ทันจริง ๆ ” ลองพูดว่า “ขอโทษที่มาช้าขอประชุมต่อไปฉันจะ เก็บข้อมูลที่ฉันไม่ได้ฟังหลังจากการประชุมอีกครั้ง “ให้ดูว่าเจ้านายเรียกคุณมาคุยว่าทำไมถึงมาสายให้อธิบายอีกครั้งและย้ำอีกครั้งว่าคุณจะทำงานให้ทัน

Keep Your Words
Do what you say, this is the most important thing. Whether arriving on time, sending e-mails, not to miss out on Close the project on time Hit your goals if you can do anything and you will always earn your boss’s trust.

Accidentally, you may receive more assignments and leapfrogging positions as well. Imagine that you have two chairs, one with slanted legs that sit and rock. I do not know what day to be broken. With hard and stable cushions, no matter how you sit, what kind of seat will your boss choose?

Take responsibility for work. Take responsibility or keep claiming. There must be times when we do it wrong. Probably no one can do as I say every time. But when you make a mistake, just admit what happened. Even if it’s a mistake you didn’t mean to make For example, you are late for a meeting because you have to take your child to the doctor.

Instead of referring to the meeting that “Excuse me, I have to take my child to the doctor so late this morning.” Try saying, “Sorry for being late. Please ask for a meeting. Keep information I didn’t listen to after the meeting again. “See if your boss called you why you were late, explain it one more time and repeat that you will keep working on it.

ชนะใจเจ้านาย

ขอบคุณผู้สนับสนุนหลัก >>> macau8889 <<<

ติดตามข่าวสารเพิ่มเติมได้ >>>ที่นี่<<<

ใส่ความเห็น